Om oss

Mianca Bullz

Uppfödning av Fransk Bulldogg

 

Om oss

Anna heter jag och bor med sambo o barn i Ljungsbro utanför Linköping.

Jag har växt upp med hundar hela mitt liv, men det var först när jag träffade på Fransk bulldogg hos min kusin som jag visste att jag ville bli med hund även som vuxen- Och då fanns bara den här rasen. Några år tog det innan jag äntligen fick min älskling o väntan var värd varenda sekund.

 

Har lyckan att äga världens finaste franska fröken, nämligen Stoya. Stoya är en dam med mycket stoj o bus- det går antingen i 100 eller 0:) Allt eller inget passar verkligen in i o beskriva henne.

 

Äger också världens goaste herre-Joppe. Med Joppe vart det kärlek vid första ögonkastet. När jag senare fick erbjudandet om att köpa honom var det ingen tvekan.

 

Joppes förra ägare sa- Alla älskar Joppe o Joppe älskar alla! Det stämmer verkligen-han är som en riktig gosebjörn.

 

Jag vill avla fram sunda, friska frallor i liten skala i hemmamiljö, som kan ge samma lycka till deras ägare som våra hundar ger oss.Jag följer SKKs regler och är även medlem i Fransk bulldogg klubb och följer därmed RAS.

 

Mitt kennelnamn är en sammansättning av mitt och mina söners namn vilka heter Casper och Mio- alltså Mianca kort o gott. Valparna registreras i skk.

 

Undrar ni något eller är intresserad av en valp så hör gärna av er till mej-säkrast på mail.

 

www.miancabullz.se